logo.titles
Double room
Hotelli Villessä on viihtyisät ja hyvin varustellut huoneet. Jokaisessa huoneessa on mm. tv, mikro, minijääkaappi sekä kahvin- ja vedenkeitin.Huonesiivous tehdään hotellivieraan vaihtuessa tai viikoittain viipyessäsi yli viikon. Huonehintaan sisältyy langaton verkkoyhteys (Ohjeet huonekansiossa).

Aamiainen

Hotelli Villessä ei tarjoilla aamiaista. Kaikkien huoneiden varusteluun kuuluu astiasetti, kahvin -ja vedenkeittimet sekä minijääkaappi. Aamupalatarvikkeet ostat nopeasti Hatanpään valtatien toisella puolella sijaitsevasta ruokakaupasta. Keittiöllisissä huoneissa (2h+k) valmistat helposti runsaammankin aamiaisen.

Auton vuokraus

Kiinteistössä toimiva autovuokraamo RentCenter Tampere tarjoaa Hotelli Villen asiakkaille 20 % alennuksen normaalihinnoista. Auto toimitetaan suoraan hotellin ovelle tai pientä lisämaksua vastaan Tampere-Pirkkalan lentoasemalle. Paikan päällä asioidessasi saat alennuksen esittämällä hotellin varausvahvistuksen. Jos varaat auton netissä, saat alennuksen lisäämällä varausvahvistuksessa olevan varauskoodin lomakkeen Lisätietoja-kenttään.

www.rentcenter.net

Varaus ja maksu internetissä

Hotelli Villen Huoneen varaaminen ja maksaminen tapahtuvat netissä. Maksun suoritat turvallisesti verkkopankissasi tai luottokortilla. Varaus on tehtävä viimeistään tulopäivänä kello 12.00.

Lähetämme tekstiviestillä ovikoodin, jolla pääset hotelliin ja huoneeseen. Viestissä kerrotaan lisäksi huoneen numero sekä mitä sisäänkäyntiä sinun tulisi käyttää (C- tai G-rappu). Viesti lähetetään majoittujan puhelinnumeroon viimeistään tulopäivänä (klo 15 mennessä).

Huoneisiin pääset tulopäivänä klo 15.00 alkaen. Huoneen luovutus viimeistään klo 12.00.

Double room

HELPLINE toimii 24h/vrk.

Turvallisuudesta ja yörauhasta vastaa tarvittaessa vartiointipalvelu.

Hotelli Villeä hallinnoi tamperelainen kiinteistöosakeyhtiö, jolla on vuosikymmenten kokemus ja luotettava tausta. www.hatanpaa40.fi

Double room

Hatanpään arboretum

Vain lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta sijaitsee Hatanpään arboretum. Arboretum koostuu yhteensä kolmesta puistosta ja tarjoaa hotellivieraille oivat mahdollisuudet esimerkiksi virkistävään aamulenkkiin tai rentouttavaan iltakävelyyn. Lue lisää arboretumista ja Hatanpään kartanosta tästä.